Skip to main content
Top of the Page

Quality Talk: Eigenaarschap (AFGELAST)

*AFGELAST* Tijdens deze Quality Talk vertelt Joris Henrotay over het belang van eigenaarschap als essentieel gegeven voor het kwaliteitsmanagement binnen je organisatie.
 

Door onvoorziene omstandigheden zal deze quality talk niet doorgaan. Onze verontschuldigingen voor het ongemak

 

Vertrouwen leidt naar meer betrokkenheid

Eigenaarschap is essentieel in kwaliteitsmanagement. Het is belangrijk te weten wie op welk moment waarvoor verantwoordelijk is. Het zorgt voor meer betrokkenheid, motivatie en werkplezier en uiteindelijk voor kwalitatieve diensten en producten.
 
Als manager mag je dat eigenaarschap uitbesteden: Je mag vertrouwen hebben in anderen en ze ruimte geven, zodat werknemers écht betrokken raken, gemotiveerd zijn, verantwoordelijkheid nemen en plezier ervaren in hun dagelijkse werkzaamheden. Laat ze zelf de regie hebben, waarbij er natuurlijk duidelijke kaders zijn.
In dit webinar geeft Joris vanuit zijn eigen ervaringen én die van collega’s, tips over hoe je eigenaarschap kan organiseren en welke randvoorwaarden belangrijk zijn.

 

Sprekers:

 

 Joris Henrotay, QHSE-adviseur en regioverantwoordelijke bij Infoland

 

 

Deze Xelyo Quality Talks zijn webinars over kwaliteit gepresenteerd door ervaren sprekers. Zij bieden een dieper inzicht op actuele topics en nodigen eveneens uit om hierover in discussie te gaan met de spreker en het netwerk. Opnames, presentaties en korte verslagen kunnen door leden geraadpleegd worden op de website onder 'nieuws en inzichten'.

Ben je geen lid maar wens je toch deel te nemen: neem dan contact op met An Kint

When
07/12/2023 16:00 - 17:30
Romance Standard Time
Where
BELGIUM

Sign In

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top