Skip to main content
Top of the Page

Taskforce: IMS (integrated management systems)

Duidelijke en ondubbelzinnige procesbeschrijvingen zijn essentieel om producten en diensten te ontwerpen en implementeren. Maar hoe zet je deze geïntegreerde managementsystemen om naar de praktijk?

 

Een functionerend centraal systeem

Het basisidee van een geïntegreerd managementsysteem (IMS) is de versmelting van meerdere verschillende managementsystemen (kwaliteit, milieu, samenleving, veiligheid, enz.) in een algemeen systeem met als doel de eisen van de verschillende gebieden in een samenhangende, allesomvattende structuur op te nemen. In theorie klinkt het geweldig om aan de slag te gaan met 1 centraal punt, maar in de praktijk kan dit heel wat uitdagingen met zich meebrengen. In deze meeting gaan we dieper in op de praktische vertaling van IMS.

Miet Nelissen van Cegeka is te gast om een korte introductie te geven over IMS en haar ervaring met een integraal systeem. Deze introductie zal het vertrekpunt vormen van de meeting. Zit je zelf met vragen? Aarzel niet om deze tijdens deze meeting aan het netwerk voor te leggen.

 

De Xelyo Taskforces zijn korte meetings open voor alle leden uit het netwerk. Elke maand bespreken we twee relevante thema's rond kwaliteit. De belangrijkste inzichten worden gedeeld onder 'nieuws en inzichten' op de website (enkel toegankelijk voor leden). 

 

 

When
05/12/2023 16:00 - 17:00
Romance Standard Time
Where
BELGIUM
Registration not available.

Sign In

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top