Skip to main content
Top of the Page

Taskforce: Het inrichten van de management review

De directiebeoordeling, ook wel ‘management review’ genoemd, is de beoordeling van de effectiviteit van je systeem door het topmanagement van de organisatie.  In deze meeting bespreken we de manieren waarop je hiermee kan omspringen.

 

Een betrokken management

Directiebeoordelingen zijn heel nuttig om te zorgen dat het management stilstaat bij de algemene prestaties van de organisatie (en het systeem). Vaak zijn er nog te weinig problemen gekend door het topmanagement en is het moeilijk om de juiste prioriteiten naar voren te brengen. Tijdens deze meeting gaat het over het inrichten van het management review en de manieren waarop je ermee kan omgaan.

Rik Beckaert van Proximus is te gast om een korte introductie te geven vanuit zijn eigen ervaringen met het management review. Deze introductie zal het vertrekpunt vormen van de meeting. Zit je zelf met vragen? Aarzel niet om deze tijdens deze meeting aan het netwerk voor te leggen.

 

De Xelyo Taskforces zijn korte meetings open voor alle leden uit het netwerk. Elke maand bespreken we twee relevante thema's rond kwaliteit. De belangrijkste inzichten worden gedeeld onder 'nieuws en inzichten' op de website (enkel toegankelijk voor leden). 

 

 

When
17/10/2023 16:00 - 17:00
Romance Summer Time
Where
BELGIUM
Registration not available.

Sign In

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top