Skip to main content
Top of the Page

Taskforce: Risk Management Tools

Risicomanagement is cruciaal bij het managen van kwaliteit binnen de organisatie. Maar hoe ga je hiermee om en welke tools kunnen je helpen om hier vlot mee aan de slag te gaan. Tijdens deze meeting duiken we hier verder op in.

 

Doelgericht aan de slag

Risicomanagement is meer dan risico’s controleren alleen. Het gaat vooral over doordacht omgaan met risico’s en opportuniteiten zodat een organisatie er nog beter in slaagt om haar doelstellingen te realiseren. Welke methoden en welke tools kunnen hierbij helpen? 

Werner Vancayseele van SPIE is te gast om een korte introductie te geven rond risicomanagement en de tools die hij toepast in zijn organisatie. Deze introductie zal het vertrekpunt vormen van de meeting. Zit je zelf met vragen? Aarzel niet om deze tijdens deze meeting aan het netwerk voor te leggen.

 

De Xelyo Taskforces zijn korte meetings open voor alle leden uit het netwerk. Elke maand bespreken we twee relevante thema's rond kwaliteit. De belangrijkste inzichten worden gedeeld onder 'nieuws en inzichten' op de website (enkel toegankelijk voor leden). 

 

 

When
24/10/2023 16:00 - 17:00
Romance Summer Time
Where
BELGIUM
Registration not available.

Sign In

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top