Skip to main content
Top of the Page

Taskforce: Hoe verhoog je je klantgerichtheid?

Één van de integrale elementen van kwaliteit is het streven naar meerwaarde voor de klant. Maar hoe zorg je ervoor dat je hier consistent aan kan werken? En hoe hou je vat op de klantenervaring?

 

Klant Centraal

Omgaan met kwaliteit brengt veel met zich mee: efficiëntie in functie van effectiviteit verhogen, missiegericht werken, duurzame oplossingen bedenken, het lerend vermogen verhogen, openstaan voor innovatie... maar wanneer men geen rekening houdt met de klant, zijn deze inspanningen tevergeefs. Voortdurend verbetering teweeg brengen moet steeds in functie van de klant staan, maar hoe zorg je ervoor dat deze focus blijft? En hoe verhoog je deze klantgerichtheid?

Katelijne Gheysen van Boss Paints is te gast om en korte introductie over het verhogen van klantgerichtheid te geven vanuit haar eigen ervaringen. Deze introductie zal het vertrekpunt vormen van de meeting. Zit je zelf met vragen? Aarzel niet om deze tijdens deze meeting aan het netwerk voor te leggen.

 

De Xelyo Taskforces zijn korte meetings open voor alle leden uit het netwerk. Elke maand bespreken we twee relevante thema's rond kwaliteit. De belangrijkste inzichten worden gedeeld onder 'nieuws en inzichten' op de website (enkel toegankelijk voor leden). 

 

 

When
28/09/2023 16:00 - 17:00
Romance Summer Time
Where
BELGIUM
Registration not available.

Sign In

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top