Skip to main content
Top of the Page

Agenda

 

Als lid van het netwerk kan je zo goed als wekelijks deelnemen aan onze activiteiten. Ga in gesprek met de leden tijdens de Taskforces, bezoek een lidorganisatie, neem deel aan een Quality Talk webinar of registreer je voor de Quality Day...

Registreer je hieronder (vergeet je niet in te loggen en je registratie te bevestigen onderaan de eventpagina)

Tot binnenkort!

__

6
Oct

Blik achter de schermen bij Pfizer

Pfizer Inc. is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Op 6 oktober bezoeken we de site in Puurs. Log je in als lid om te registreren voor dit bedrijfsbezoek aan Pfizer (schrijf je in voor 25 september!)

ORG061023

12
Oct

QTalk: Connecting Circular Economy to Quality Management

In this Quality Talk webinar Sunil Thawani (Quality indeed) will talk about the key enablers for going Circular and how Circular economy is interlinked with quality management. More info soon.

QT121023

17
Oct

Taskforce: Het inrichten van de management review

De directiebeoordeling, ook wel ‘management review’ genoemd, is de beoordeling van de effectiviteit van je systeem door het topmanagement van de organisatie.  In deze meeting bespreken we de manieren waarop je hiermee kan omspringen.

TF171023

19
Oct

EFQM Community - stakeholdersmanagement

Dit is de eerste meeting van de gesloten EFQM community. Tijdens deze meeting duiken we dieper in op 'stakeholdersmanagement'.

EQ191023

24
Oct

Taskforce: Risk Management Tools

Risicomanagement is cruciaal bij het managen van kwaliteit binnen de organisatie. Maar hoe ga je hiermee om en welke tools kunnen je helpen om hier vlot mee aan de slag te gaan. Tijdens deze meeting duiken we hier verder op in.

TF241023

23
Nov

Xelyo Quality Day 2023

Welkom op de Xelyo Quality Day 2023 in de Zebrastraat te Gent. Op 23 november 2023 kan je deelnemen aan een dag volledig in teken van kwaliteit en duurzaam verbeteren! Mis het niet en bestel nu reeds je ticket!

QD_23_TE2

5
Dec

Xelyo Global

Online meeting voor leden met globale functies.

XTG231205

5
Dec

Taskforce: IMS (integrated management systems)

Duidelijke en ondubbelzinnige procesbeschrijvingen zijn essentieel om producten en diensten te ontwerpen en implementeren. Maar hoe zet je deze geïntegreerde managementsystemen om naar de praktijk?

TF051223

7
Dec

Quality Talk: Eigenaarschap als succesfactor voor kwaliteit

Tijdens deze Quality Talk vertelt Joris Henrotay over het belang van eigenaarschap als essentieel gegeven voor het kwaliteitsmanagement binnen je organisatie.

QT071223

12
Dec

Blik achter de schermen bij imec

imec is een wereldberoemde R&D hub met meer dan 5500 onderzoekers uit 95 landen. Het verzamelt alle mogelijke kennis om computerchips kleiner, performanter en energiezuiniger te maken. Log je in als lid om te registreren voor dit bedrijfsbezoek.

ORG121223

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top