Skip to main content
Top of the Page

De Xelyo Business Excellence Award

 

Xelyo richt zich tot organisaties die het morgen beter willen doen dan vandaag. Op een consistente manier steeds betere resultaten behalen, kan enkel dankzij die mensen, die dankzij hun passie voor kwaliteit, de drijvende kracht vormen achter hun organisatie. Lees hieronder verder over de deze bijzondere award en waarom jij je kandidaat zou stellen.

Klaar om te kandideren? Ga hier aan de slag:

Stel je kandidaat

Excelleer en inspireer!

 

In heel wat organisaties vind je mensen terug die elke dag, op hun eigen manier, bijdragen aan ‘het morgen beter doen dan vandaag’ en daarmee het voortouw nemen. Zij het door processen te verbeteren, communicatie te verhelderen, nieuwe projecten te lanceren, kosten te verlagen... Deze ‘rolmodellen’ zijn een toonbeeld van het streven naar verbetering en excellentie. Zij zorgen er elke dag voor dat kwaliteit geïntegreerd wordt doorheen de hele organisatie en al haar medewerkers.

De Xelyo Business Excellence Award erkent en beloont deze mensen die kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel dragen, maar er ook aantoonbare resultaten mee behalen. Kwaliteit vormt de rode draad in al hun lange-termijns-ondernemingen.

De jury, bestaande uit ex-winnaars, kijkt bij het beoordelen van de dossiers, steeds naar de achterliggende strategie en de resultaten die hieruit voortkomen. Het is hierbij belangrijk dat de persoon erkent wordt door de leiding binnen de eigen organisatie als de drijvende kracht achter de verbeteringen binnen de organisatie.

 

 

Business Excellence Award 2023

5 redenen om deel te nemen aan de Xelyo Business Excellence Award

Het winnen van de Xelyo Business Excellence Award biedt de uitgelezen kans om de drijvende kracht achter verbeteringen binnen je organisatie te erkennen! Er zijn namelijk verschillende opportuniteiten die vasthangen aan deze award:

  • Het creëert een groter draagvlak binnen je eigen organisatie.
  • Het creëert bewustmaking rond de verbeteringen en de resultaten die eruit voortvloeien.
  • Het is een mooie manier om erkenning te krijgen voor je werk, waar soms te weinig ruimte en tijd voor wordt gemaakt.
  • Door de feedback van een zeer ervaren jury krijg je een nieuw perspectief op jouw case. Hierdoor kan je geïnspireerd worden om nieuwe mogelijkheden te verkennen.
  • Deze award vormt de hoogste onderscheiding van Business Excellence in Vlaanderen.

Ben je zelf gedreven door kwaliteit en excellentie? Slaag je erin je collega’s mee te krijgen in die passie? Kan je aantonen dat je je laat leiden door een strategie en beschik je over aantoonbare resultaten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Herken je een collega in deze beschrijving dan kan je eveneens deze persoon voordragen als kandidaat. 

Contacteer voor jouw deelname via het email adres van An Kint.

 

Deelnemen aan de Business Excellence Award

Wil jij jezelf of een collega kandidaat stellen voor de award?
Kom dan hieronder alles te weten over je kandidatuur!

Stel je kandidaat

Wat zeggen ex-winnaars over de award?

Gratienne Sioncke

 

"Voor ons was het een unieke kans om al onze processen te evalueren en op papier te zetten... wat op zich al kansen biedt om nieuwe processen te lanceren en jezelf in vraag te blijven stellen. Alleen dat al draagt al bij tot de kwaliteit van je product en je processen."

Gratiënne Sioncke
zaakvoerder BORGinsole & winnaar 2020

 

 

Bart Ceulemans

 

"Je mag Business Excellence zeker niet beperken tot enkel kwaliteit. Er komt veel bij kijken zo gaat het ook over maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, maar uiteraard speelt kwaliteit een grote rol."

Bart Ceulemans
Quality Manager Continental, winnaar 2018 en co-voorzitter jury

 

Mieke Lemmens

 

"Het is een erkenning voor al onze collega's voor hun toewijding en zorg voor hun werk en voor al onze patiënten wereldwijd."

 Mieke Lemmens
Director Operational Excellence bij Pfizer Puurs, Manager Continental & winnaar 2019

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top