Skip to main content
Top of the Page

Aan de slag met datamanagement

Tijdens deze Quality Talk duikt Tim Steenwinckel dieper in op de uitdagingen van datamanagement met enkele concrete voorbeelden.

 

Kwalitatief aan de slag met datamanagement

Tijdens de Quality Day van vorig jaar sprak Tim van het departement Integratie en Inburgering reeds over zijn ervaringen in het beheren en rapporteren van data. Nu gaat hij een stap verder door meer nadruk te leggen op voorbeelden uit de praktijk en geeft hij concrete tips mee rond hoe je aan de slag kan gaan met data-governance en -architectuur. Tim zal voorbeelden geven uit zijn ervaringen met het Data Management Association Framework.

 

Spreker:

 

Sinds de start in 2015 is Tim Steenwinckel diensthoofd Data en Kwaliteit bij het Agentschap Integratie en Inburgering. Voordien voerde hij onderzoek uit en gaf vorming bij o.m. Instituut voor de Overheid (KUL).

 

Deze Xelyo Quality Talks zijn webinars over kwaliteit gepresenteerd door ervaren sprekers. Zij bieden een dieper inzicht op actuele topics en nodigen eveneens uit om hierover in discussie te gaan met de spreker en het netwerk. Opnames, presentaties en korte verslagen kunnen door leden geraadpleegd worden op de website onder 'nieuws en inzichten'.

Ben je geen lid maar wens je toch deel te nemen: neem dan contact op met An Kint

Door deel te nemen aan deze meeting ga je akkoord met onze privacyverklaring.

When
14/03/2024 16:00 - 17:30
Romance Standard Time
Where
BELGIUM

Sign In

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top