Skip to main content
Top of the Page

Klaar voor toekomst met het EFQM OCL Opleidingstraject

Organisaties vinden het vaak moeilijk om bedrijfsprestaties te meten. De volgende stap – duurzame, meetbare verbetering van die prestaties – lijkt dan ver buiten bereik. 

Hoe ziet succes eruit voor uw organisatie? En hoe u bereikt dat doel?

Duurzame veranderingen in de organisatie

Zo vlak na de vakantie nemen meestal de operationele zaken al je tijd in beslag. Maar naast de operationele uitdagingen van de dag, is het belangrijk om jouw organisatie klaar te maken voor de (onzekere) toekomst.

De geopolitieke realiteit blijft voor uitdagingen zorgen op economisch, maar ook op sociaal en ecologisch vlak. Misschien is dit het moment om na te denken wat je kan doen om jouw organisatie wendbaarder en veerkrachtig te maken. Die wendbaarheid en veerkracht is van levensbelang om te navigeren in een complexe en snel veranderende wereld.

Ondernemingen die willen groeien en hun prestaties willen verbeteren, stuiten al snel op allerlei drempels. Herkenbaar?

 

Effectief veranderen en continu verbeteren zijn belangrijker dan ooit voor de toekomst van uw bedrijf. Vaak wordt er geen rekening gehouden met het veranderingsproces van de werknemers en andere stakeholders, waardoor de meeste veranderingsinitiatieven helaas geen succes worden en zelfs falen.

Het EFQM OCL Opleidingstraject

Ronny Schepmans (RS-Q) haalt het giswerk uit prestatieverbetering aan de hand van het internationaal bekende EFQM Excellence Model. Dat model is een kader om de uitmuntendheid van organisaties te beoordelen. Die beoordeling is dan weer een bruikbaar vertrekpunt voor een aangepast verbetertraject, inclusief de aanpassingen en innovatie daarvoor nodig zijn in uw organisatie.

Bent u klaar om de lat hoog te leggen voor de prestaties van uw organisatie? Dan is deze EFQM Organisational Change Leader training iets voor u.

Het EFQM Organisational Change Leader opleidingstraject is bedoeld voor iedereen die met vertrouwen inclusieve veranderings-trajecten wil begeleiden. Tijdens dit traject van 4 weken pas je je nieuwe vaardigheden en kennis rechtstreeks toe op jouw organisatie. Na deze opleiding kun je binnen jouw organisatie positieve energie en momentum creëren voor verandering en word je de drijvende kracht achter elk veranderingsproject. De sessies worden beperkt tot maximaal 12 deelnemers om een optimale interactie en persoonlijke coaching naar de deelnemers te garanderen.
Op wens kan dit traject op maat geïntegreerd worden in het curriculum van uw bedrijf voor uw leidinggevenden, verandermanagers en projectmanagers. 

Ben je klaar voor jouw persoonlijk veranderingsproject? Schrijf dan in voor het eerstvolgend opleidingstraject dat doorgaat in het najaar. En wel op 11 november, 18 november, 25 november en 2 december 2022. Om lange verplaatsingen met druk verkeer en files te vermijden, gaan de sessie online door via Teams, telkens van 9:00 tot 12:00.

De deelnameprijs voor het hele OCL -traject bedraagt 1350,-€ excl. BTW.
Inclusief de EFQM Foundation (*) training betaal je samen 1545,-€ excl. BTW.
! VCK leden krijgen een gereduceerd tarief voor het OCL -traject van 1215,-€ excl. BTW en voor het traject inclusief de EFQM Foundation training voor 1395,- excl. BTW.

(*): EFQM Foundation training is noodzakelijk als basis om de OCL-training te volgen.

Schrijf je in op dit traject via dit formulier

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top