Skip to main content
Top of the Page

 Elke maand delen we graag een overzicht van wat er werd besproken tijdens onze ledenmeetings. Een tipje van de sluier als het ware van wat je aan inzichten kan verwachten tijdens onze (digitale) bijeenkomsten. Als lid kan je steeds via de links verder lezen. Alvast veel lees en leerplezier gewenst!

Jouw maandelijkse netwerkinzichten

 

In april werden onze activiteiten kort onderbroken tijdens de paasvakantie, maar vlogen we er meteen weer in met een bezoek aan familiebedrijf Boss Paints. Ilse Gilio presenteerde tijdens de Quality Talk 5 kwaliteitsprincipes om kwaliteit als een meerwaarde te zien. We spraken tijdens de Taskforces eveneens  met onze leden over opportuniteitsmanagement en Kaizen. Je kan je vanaf nu ook kandidaat stellen voor de Xelyo Business Excellence Award! Ontdek hieronder enkele inzichten: 

 

Stel je nu kandidaat voor de Xelyo Business Excellence Award!

Ieder jaar erkent Xelyo de persoon of het team met een award die Business Excellence in Vlaanderen onderscheidt. Een externe, ervaren jury beoordeelt de cases en kiest 1 of meerder winnaars uit. In dit artikel lees je de ervaringen en het perspectief op de award van de 2 juryvoorzitters voor 2023. Ontdek de voordelen van de Xelyo Business Excellence Award door de ogen van de juryvoorzitters.

 

Boss Paints: 'De klant is pas tevreden als de muur geschilderd is'

Boss Paints startte net na de oorlog met hun familiezaak. 3 generaties later kijken ze op een menselijke, zorgzame en kwalitatieve manier naar een duurzame toekomst waar ze iedereen in willen betrekken! Beleef de highlights van dit bezoek.

 

VAMED: de winnaar van de EFQM global award

Laat je inspireren door de Vereinigte Anstalten für Krankenpflege und Medizintechnik. Deze organisatie is actief in meer dan 90 landen en houdt zich bezig met de de bouw en het onderhoud van enkele van de grootste en meest geavanceerde ziekenhuizen ter wereld. Ontdek hier meer over de winnaar.

 

De Quality Talk van Ilse Gilio: creëer meerwaarde in plaats van kosten

In haar Quality Talk herinnert Ilse Gilio ons eraan hoe kwaliteit niet als een kost moet gezien worden, maar als een bron van meerwaarde voor de organisatie. Lees verder als lid over de 5 basisprincipes die voor meerwaarde kunnen zorfen.

 

Kaizen: continu verbeteren doorheen de organisatie

Met Japanse Kaizen methode heb je een goede tool om in te zetten in op continu verbeteren. Toch komt hier vaak veel meer bij kijken. Hoe kan je op een duurzame manier je opportuniteiten beheren en hoe laat je mensen doorheen je organisatie laten geloven in de opportuniteiten van de organisatie? Lees hier verder als lid.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top